Park Valley

Diemen - Diemen
Archief

vanaf € 960,-

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 74m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

65 MIDDENHUUR WONINGEN IN HARTJE DIEMEN - Park Valley

In Park Valley komen 716 woningen, waarvan 65 middenhuur woningen. Allemaal variërend in grootte (50m2 - 74m2), hoogte en vorm. Zie jij je al wonen in deze kleurige woonvallei op de grens van Amsterdam en Diemen?

Park Valley is onderdeel van Holland Park. Dit vroegere bedrijventerrein transformeert zich in een opvallende woonwijk met bijzondere architectuur. Holland Park Oost en de studentencampus zijn volledig ontwikkeld. De bouw van Park Valley is in volle gang. In totaal komen er in Holland Park 5200 woningen met een centrale ligging vlakbij Amsterdam.

Op reisafstand van Amsterdam, in een gemoedelijke omgeving? Dan moet je hier in Park Valley, Diemen zijn! Het ligt dichter bij het centrum van Amsterdam dan Zuidoost, rondom het treinstation en vlakbij de uitvalswegen. Hier woon je heerlijk centraal, in een dorpse sfeer, én lekker vrij in het groen. Wat wil je nog meer?

Park Valley is volledig verhuurd en zal in oktober opgeleverd worden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Valley
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
0 van 65 beschikbaar
Huurprijs van
€ 960,-
Type woningen
Appartement, Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Diemen.

Aanmelden