Actueel

Nieuws

Sniepkwartier heeft een groen hart Lokaal nieuws dinsdag 20 juli 2021

Sniepkwartier heeft een groen hart

Zowel het hart van de Gaasp als de Diem worden gesierd door een binnentuin. Een oase van rust in het stadse leven.

Wandel zo de binnentuin in
De terrassen van de maisonnettes grenzen direct aan de binnentuin en als je hoger woont en via de galerij naar je voordeur loopt, kijk je ook superleuk uit op het groen. Via het trappenhuis kom je in de binnentuin. Ga jij hier straks lekker in het zonnetje zitten met een boek of kijk je hoe de kinderen gezellig met elkaar spelen?

Kronkelende paden en veel groen
Bijzonder aan de binnentuin is dat hij aangelegd is op het dak van de parkeergarage. De landschapsarchitect heeft zijn ontwerp hierop aangepast. Geen diepwortelende bomen, maar vooral veel struiken en bodembedekkers die het goed doen op deze plek. Uiteraard zorgen wij voor het onderhoud. De paden kronkelen tussen de groene plantvakken door en zorgen voor een mooi contrast met de strakke lijnen van het gebouw.

Even in de toekomst kijken
Bij de kijkdag van de Gaasp hebben we een aantal foto’s gemaakt. Daarop is goed te zien hoe de binnentuin wordt. Als je dan bedenkt dat de aarde straks mooi groen kleurt, krijg je een aardig idee van de toekomst.

Huren in Sniepkwartier?
Lijkt het je wat om in de Diem van Sniepkwartier te wonen? Binnenkort start de verhuur van de tweekamerappartementen, driekamerappartementen en maisonnettes. Schrijf je in als belangstellende, dan ontvang je vanzelf als eerste meer informatie.

Rondleiding Sniepkwartier Lokaal nieuws dinsdag 16 februari 2021

Rondleiding Sniepkwartier

We kunnen ons voorstellen dat je erg benieuwd bent, daarom hebben we op het bouwterrein een VIDEO gemaakt die een goed inzicht geeft in de afwerking van de appartementen. Zo zie je hoe het toilet en de badkamer eruitzien, krijg je een kijkje in de keuken en is ook de wandafwerking van de appartementen goed te zien. Ga je mee? Veel kijkplezier!
https://youtu.be/wUs3r46wC_A

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Diemen.

Aanmelden