Royal Dutch Apartments

Diemen - Amsterdam
Actueel aanbod

€ 1.200,- p.m. tot € 3.410,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
4 - 196m2

Over dit project

De verhuur is gestart! Royal Dutch Apartments: 304 nieuwe appartementen van 50 t/m 200 m2, inclusief vloer, wandafwerking, keuken en sanitair

JOUW KANS OP EEN COMFORTABEL HUURAPPARTEMENT VLAKBIJ AMSTERDAM. Start nu jouw huurproces via de woningzoeker op de project website WWW.ROYALDUTCHAPARTMENTS.NL. De eerste bewoners kunnen vanaf half februari de sleutels in ontvangst nemen.

Ben jij op zoek naar een modern én betaalbaar huurappartement op nog geen 10 minuten afstand van Amsterdam? Een woning in een nieuwbouwwijk met alle voorzieningen die je je kunt wensen op loopafstand? Een wijk met gezellige grachten, sfeervolle straatjes en groene binnentuinen waar je je meteen thuis voelt? Dan zijn de 304 Royal Dutch Apartments in Diemen-Zuid jouw kans. Kijk voor meer informatie op WWW.ROYALDUTCHAPARTMENTS.NL.

JE HOEFT ALLEEN NOG JE KOFFERS IN TE PAKKEN
In Holland Park bouwen we twee karakteristieke appartementengebouwen met in totaal 304 comfortabele huurappartementen. Deze twee moderne woontorens vormen het slotstuk van Holland Wijk. Jouw laatste kans om op deze unieke plek te wonen.

Van compacte appartementen van 50 m² tot luxe penthouses van bijna 200 m². Van balkon tot dakterras. Met een zeer grote variatie aan appartementstypen is de keuze aan jou. Jouw appartement is luxe afgewerkt, voorzien van een designkeuken met inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer en zelfs de vloer hebben we al voor je gelegd. Jij hoeft alleen nog je koffers in te pakken!

HET GEMAK VAN DE STAD, DE RUIMTE VAN DIEMEN-ZUID
Holland Park is een spraakmakende nieuwbouwwijk in Diemen-Zuid. De wijk is ontworpen door architect en stedenbouwkundige Sjoerd Soeters, die zich heeft laten inspireren door plekken met een eigenzinnig karakter zoals de Amsterdamse Jordaan en De Pijp. Holland Park is een wijk die bruist en waar de ondeugende knipoog naar de Amsterdamse grachtengordel je niet kan ontgaan.

In Holland Park vind je alles wat je nodig hebt. Van de supermarkt om de hoek tot een gezellige vintage coffeebar op de begane grond van je gebouw. Met het openbaar vervoer ben je bovendien in no time in hartje Amsterdam. Met de auto er op uit? Geen probleem, parkeren doe je in de parkeergarage onder je appartementengebouw. Het gemak van Amsterdam, de ruimte van Diemen-Zuid; dat is wonen in Holland Park.

MEER WETEN OVER DEZE UNIEKE HUURAPPARTEMENTEN?
Wil jij deze buitenkans niet laten lopen? Schrijf je dan nu in op de project pagina WWW.ROYALDUTCHAPARTMENTS.NL.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Royal Dutch Apartments
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
0 van 304 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 1.200,- tot € 3.410,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Overdekte parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Huur
Balkon
5 tot 10 m2
Overige
Lift

Woningtypen in dit project

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Diemen.

Aanmelden