De Brede Hoed

Diemen - Diemen
Actueel aanbod

€ 885,- tot € 1.200,-

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 105m2
Aantal kamers
2 - 3

Over dit project

OPEN HUIS: ZATERDAG 21 DECEMBER 2013 VAN 10.00 TOT 12.00 UUR!!!! Nieuwbouw project De Brede hoed is een geweldige plek om te wonen in het hart van Diemen. Het gebouw staat op het terrein van de voormalige kerk;De Schuilplaats; (tussen de Prinses Beatrixlaan / Prins Mauritslaan / D.J. den Hartoglaan). De Brede Hoed is gelegen schuin tegenover het gemeentehuis en op 100m afstand van winkelcentrum Diemerplein met o.a. een verse bakker, slager, vishandel, Supermarkt (Albert Heijn), Bruna en DeliFrance. Dit centrum is recent gerenoveerd. Kenmerken complex:
- 35 appartementen van 84 - 100 m2;
- Huurprijzen vanaf EUR 885,- per maand inclusief parkeerplaats;
- Ruime en lichte woningen;
- Bijna alle appartementen zijn voorzien van een tuin, balkon of een dakterras;
- Luxe keuken voorzien van alle inbouwapparatuur;
- Luxe badkamer;
- Wanden behang klaar;
- Alle woningen zijn voorzien van een berging in de kelderverdieping

Bereikbaarheid: De ringweg Oost is binnen enkele minuten te bereiken. Ook het centrum van Amsterdam is d.m.v. het openbaar vervoer via de Middenweg zeer goed bereikbaar. Parkeren: De Brede Hoed beschikt over een veilige afgesloten, ruime parkeergarage onder het gebouw. Parkeergarage rechtstreeks bereikbaar via het trappenhuis


De huurvoorwaarden: De eigenaresse stelt heeft een inkomenseis ingesteld voor deze woningen. Men dient per maand minimaal 4,25 X de maandhuur bruto per maand te verdienen. Wanneer het appartement wordt gehuurd door twee of meer personen, geldt een inkomenseis van 50% van het norminkomen bruto per persoon. Tevens dient er een bankgarantie of waarborgsom te worden afgegeven ter grootte van 3 maanden huur. Indien u zelfstandig ondernemer bent, dient u aan te kunnen tonen middels een accountansverklaring dat u tenminste het laatste jaar heeft voldaan aan de gestelde inkomenseis. Tevens dient er een bankgarantie of waarborgsom afgegeven te worden van tenminste 3 maanden huur. Inschrijven: Inschrijven als geïnteresseerde voor deze of vergelijkbare woningen in deze straat kunt u doen door zich in te schrijven op onze website. Deze inschrijving is kosteloos en vrijblijvend. Het inschrijfformulier vindt u op onze website onder Fris Vastgoed Management, hier kunt u het tabblad inschrijven aanklikken. Na het invullen van het formulier kunt u uw kopie legitimatie en inkomensgegevens bijvoegen. Nadat u de gevraagde gegevens heeft verzonden nemen wij op korte termijn contact met u op. U kunt zich ook per post inschrijven, wij verzoeken u dan het inschrijfformulier te printen en dit tezamen met de gevraagde gegevens op te sturen naar ons kantoor.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Brede Hoed
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
35
Huurprijs
€ 885,- tot € 1.200,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Huur
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Terras, Zorg
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Diemen.

Aanmelden