Hof van Saan - woningen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Diemen - Diemen
Actueel aanbod

€ 650.000,- tot € 1.200.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
140 - 250m2
Kaveloppervlak
110 - 170m2

Over dit project

Gemoedelijk en ruim wonen in een groen en intiem hof op steenworpafstand van het centrum van Amsterdam. Dat is wonen in Hof van Saan.

Op de voormalige locatie van kraan- en verhuisbedrijf Koninklijke Saan verrijst een uniek nieuwbouwproject. Hof project is ruim en groen opgezet en kent bijzonder veel diversiteit in woningen. Rondom twee groene binnenhoven komen in totaal 135 woningen, waarvan 62 luxe koopwoningen, te weten:

- 20 twee onder een kapwoningen vanaf circa 153 m2 tot 161 m2 (met uitbouw nog stuk groter te maken) met voor- en achtertuin
- 12 herenhuizen vanaf circa 140 tot 151 m2 (met uitbouw nog stuk groter te maken) met voor- en achtertuin .
- 10 semi bungalows van circa 110 m2 (met uitbouw nog stuk groter te maken) met veranda aan de voorzijde en privétuin achtertzijde.
- 20 luxe appartementen van circa 100 m2 met ruime buitenruimtes van circa 10 tot 40 m2.

Het plan is een integraal ontwerp van de bekende architect Sjoerd Soeters in samenwerking met landschapsontwerper Marlies van Diest
Het ontwerp van de woningen is met veel aandacht voor detail gemaakt. Geen woning is gelijk aan elkaar. Hierdoor wordt de wijk heel gevarieerd. De markante appartementengebouwen op de hoeken vormen bebouwingsaccenten binnen het plan. Deze markeren de entree van de buurt aan het water en het groen. Langs de Weespertrekvaart wordt het nieuwe waterfront gevormd door individueel herkenbare herenhuizen. Centraal in het gebied bevinden zich twee gemeenschappelijke groene binnengebieden waar, aan de randen van het plangebied, de verschillende woningen en appartementen een ensemble vormen rondom de parkachtige openbare ruimte. Deze groene binnengebieden kennen elk hun eigen karakter en bieden ruimte aan ontmoeten en spelen.

De ontsluiting is uitstekend. De uitvalswegen A10 en A1 zijn om de hoek. Daarnaast zijn er meer dan uitstekende trein, metro en tramverbindingen op korte loop- en fietsafstand.

De voorverkoop van de woningen start in september 2023. Volgens de huidige planning worden de woningen vanaf eind 2025 opgeleverd. Op deze website vind je de eerste informatie. Kijk op hofvansaan.nl voor meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Saan - woningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
11 van 42 beschikbaar
Prijs
€ 650.000,- tot € 1.200.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Diemen.

Aanmelden