Wandgrimeurs

Huren in Park Valley

Diemen - Diemen
Actueel aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 74m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

65 MIDDENHUUR WONINGEN IN HARTJE DIEMEN - Park Valley

In Park Valley komen 716 woningen, waarvan 65 middenhuur woningen. Allemaal variërend in grootte (50m2 - 74m2), hoogte en vorm. Zie jij je al wonen in deze kleurige woonvallei op de grens van Amsterdam en Diemen?

Park Valley is onderdeel van Holland Park. Dit vroegere bedrijventerrein transformeert zich in een opvallende woonwijk met bijzondere architectuur. Holland Park Oost en de studentencampus zijn volledig ontwikkeld. De bouw van Park Valley is in volle gang. In totaal komen er in Holland Park 5200 woningen met een centrale ligging vlakbij Amsterdam.

Op railsafstand van Amsterdam, in een gemoedelijke omgeving? Dan moet je hier in Park Valley, Diemen zijn! Het ligt dichter bij het centrum van Amsterdam dan Zuidoost, rondom het treinstation en vlakbij de uitvalswegen. Hier woon je heerlijk centraal, in een dorpse sfeer, én lekker vrij in het groen. Wat wil je nog meer?

We verwachten in april te gaan starten met de verhuur! Laat je gegevens achter en vul je woonwensen aan en je zult als eerste op de hoogte worden gebracht van de start verhuur!

De verwachte oplevering is in de herfst van 2023.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Park Valley
Start verhuur
2023 (2e kwartaal)
Huurwoningen
65
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Diemen.

Aanmelden