Diemen - Sniepkwartier fase 2

Diemen - Diemen
Actueel aanbod

€ 910,- p.m. tot € 1.500,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 116m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Verhuur fase 2 is gestart. Schrijf je nu in.

Direct gelegen aan de keerlus van tramlijn 19 en aan de spoorlijn wordt het tweede gebouw (de Diem) met een collectieve tuin in het project Sniepkwartier gerealiseerd. Gebouw De Gaasp is inmiddels opgeleverd en bewoond.
In de laatste fase worden er 64 appartementen en maisonnettes voor de vrije sector huur aangeboden. Ook zijn er 54 parkeerplaatsen in een parkeergarage. Het woonprogramma van de vrije sector huurappartementen varieert van 50 m2 tot 116 m2.

De sociale huurwoningen in hetzelfde gebouw worden door De Alliantie verhuurd.

Het gebied was voorheen in gebruik door de NS, maar wordt langzamerhand onderdeel van de levendige stad Diemen en het gebied verandert snel. Diemen neemt de afgelopen jaren snel in populariteit toe, mede vanwege de gunstige ligging en afstand tot Amsterdam.
Je fiets bijvoorbeeld in 15-20 minuten naar het gezellige Amsterdam Oost. Huren in Sniepkwartier is rustig wonen aan de rand van Amsterdam. Het beste van twee werelden. Hier woon je comfortabel en uitstekend bereikbaar. Maar Sniepkwartier is vooral ook zorgeloos huren in appartementsgebouwen de Gaasp en de Diem.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Diemen - Sniepkwartier fase 2
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
64
Huurprijs (p.m.)
€ 910,- tot € 1.500,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Eigendom
Huur
Verwarming
Vloerverwarming
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Basisschool, Busstation, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Diemen.

Aanmelden