Ravelijn

Diemen - Diemen
Actueel aanbod

€ 1.200,- p.m. tot € 1.750,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 89m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Wanneer je vanuit Amsterdam Watergraafsmeer Diemen binnen rijdt, passeer je aan de linkerzijde de Arent Krijtsstraat. Op de hoek van de Arent Krijtsstraat, die je direct naar het centrum leidt, is project Ravelijn in aanbouw.

Ravelijn aan de rand van Diemen Centrum ligt uitstekend; naast het woongebouw bevindt zich de tramhalte vanwaar je in 5 minuten in Watergraafsmeer bent en in 15 minuten in Amsterdam-Centrum en met de auto ben je binnen 1 minuut op de oprit van de A10, vanwaar je snel de A1, A2 of A9 bereikt.
Diemen heeft twee NS-stations. Station Diemen ligt aan de spoorlijn Amsterdam-Almere/Amersfoort en station Diemen-Zuid heeft een directe verbinding met Schiphol/Den Haag en Lelystad/Hilversum.

Aan de voorzijde van het project ligt een kruispunt met de Venserbrug en het water van de Weesper Trekvaart. In de omgeving zijn veel voorzieningen. De Arent Krijtsstraat is een uitloper van het centrum met aan beide kanten van de straat winkels en horeca in de plint. Hier bevinden zich o.a. een fietsenwinkel, bloemenwinkel, Indonesische toko, ijssalon, pizzeria, chocolaterie, snackbar, tandarts, kapper en opticien. Een supermarkt en andere winkels bevinden zich op circa 5 minuten fietsen.
Verder heb je op zo'n 5 minuten fietsen allerlei recreatiemogelijkheden, zoals het grootste sportpark van Amsterdam, een zwembad en iets verder het Park Frankendael, het Diemerbos en de Diemerpolder.

Het aanbod appartementen in het project Ravelijn is divers; er zijn twee-, drie- en vierkamerwoningen met een gebruikersoppervlakte van ongeveer 50 t/m 89 m┬▓. Van de 51 appartementen zijn er 10 zogenaamde 'Friends'-appartementen, hier deel je de woonkamer en de keuken, maar heb je je eigen slaapkamer met badkamer.

Geïnteresseerd? Meld je dan via de projectwebsite.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ravelijn
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurprijs (p.m.)
€ 1.200,- tot € 1.750,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Huur
Verwarming
Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Diemen.

Aanmelden