Diemen, Punt Sniep

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Diemen - Diemen
Toekomstig aanbod

€ 1.000,- p.m. tot € 1.810,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
53 - 128m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

PUNT SNIEP
202 WONINGEN OP EEN UNIEK SCHIEREILANDJE
Punt Sniep ligt op een centrale en herkenbare locatie in Diemen, vlakbij de nieuwbouwwijk Plantage De Sniep tussen de Muiderstraatweg en Weesperstraat, met aan de oostzijde een treinspoor. Vesteda verhuurt op deze fraaie locatie 202 woningen.

Uniek is de ligging aan de Weespertrekvaart met aan twee zijden water, waardoor Punt Sniep oogt als een klein schiereilandje. Door deze solitaire ligging in het water ontstaat een eigen woonidentiteit. Het fraaie ontwerp, met ruimte voor groen en water, versterkt dit effect.

Met winkelcentrum Diemerplein op loopafstand en Amsterdam op fietsafstand is dit met recht een ideale en fijne plek om te leven en te wonen.

Over de woningen
Op Punt Sniep komen 202 woningen (enkele stadswoningen en 184 appartementen). De woningen variëren in woonoppervlakte van ca. 52 m² tot ca. 129 m². Ze zijn in verschillende aantallen verdeeld over 10 woonblokken.
Voor meer info zie de Projectsite: www.puntsniep.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Diemen, Punt Sniep
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
202
Huurprijs (p.m.)
€ 1.000,- tot € 1.810,-
Type woningen
Appartement

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Diemen.

Aanmelden