Diemen - Sniepkwartier fase 1

Diemen - Diemen
Actueel aanbod

€ 980,- p.m. tot € 1.490,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
57 - 109m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Nog 1 tweekamerappartement te huur. Meld je aan of schrijf je in voor fase 2.

Direct gelegen aan de keerlus van tramlijn 19 en aan de spoorlijn worden twee gesloten bouwblokken (de Gaasp en de Diem) met een collectieve tuin gerealiseerd. In totaal komen er 207 appartementen, waarvan 105 voor de sociale verhuur (verhuur via Woningnet & woningcorporatie ) en 102 voor de vrije sector (midden)huur en 154 parkeerplaatsen in een parkeergarage. Het woonprogramma van de middenhuur appartementen varieert van 57 m2 tot 109 m2.

Het gebied was voorheen in gebruik door de NS, maar wordt langzamerhand onderdeel van de levendige stad Diemen en het gebied verandert snel. Diemen neemt de afgelopen jaren snel in populariteit toe, mede vanwege de gunstige ligging en afstand tot Amsterdam.
Je fiets bijvoorbeeld in 15-20 minuten naar het gezellige Amsterdam Oost. Huren in Sniepkwartier is rustig wonen aan de rand van Amsterdam. Het beste van twee werelden. Hier woon je comfortabel en uitstekend bereikbaar. Maar Sniepkwartier is vooral ook zorgeloos huren in appartementsgebouwen de Gaasp en de Diem.

N.B. De sociale huurwoningen zijn verhuurd.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Diemen - Sniepkwartier fase 1
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
102
Huurprijs (p.m.)
€ 980,- tot € 1.490,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Huur
Verwarming
Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Basisschool, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Diemen.

Aanmelden