Diemen - Plantage De Sniep

Diemen - Diemen
Actueel aanbod

€ 950,- p.m. tot € 1.600,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 115m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Direct gelegen aan de keerlus van tramlijn 9 en aan de spoorlijn worden twee gesloten bouwblokken met een collectieve tuin gerealiseerd. In totaal komen er 207 appartementen, waarvan 105 voor de sociale verhuur en 102 voor de vrije sector (midden)huur en 154 parkeerplaatsen in een parkeergarage. Het woonprogramma van de middenhuur appartementen varieert van 50 m2 tot 115 m2.
Het gebied was voorheen in gebruik door de NS, maar wordt langzamerhand onderdeel van de levendige stad Diemen en het gebied verandert snel. Diemen neemt de afgelopen jaren snel in populariteit toe, mede vanwege de gunstige ligging en afstand tot Amsterdam.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Diemen - Plantage De Sniep
Start verhuur
2021 (1e kwartaal)
Huurwoningen
102
Huurprijs (p.m.)
€ 950,- tot € 1.600,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Diemen.

Aanmelden