Arent Krijtsstraat Diemen

Diemen
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen en Genieten. Op je eigen manier!

Projectinformatie
In Diemen, op de hoek van de Arent Krijtsstraat en de Hartveldseweg ontwikkelt AM een bijzonder appartementencomplex met fascinerende huurappartementen.

De woningen hebben diverse afmetingen, vrij uitzicht over de Weespertrekvaart, een luxeuze afwerking en zijn bovenal zeer centraal gelegen. Keuze genoeg! Lopend, fietsend of met het openbaar vervoer naar bijvoorbeeld het Diemer Festijn, Park Frankendael, het Tropenmuseum, Artis of de Negen straatjes.

Planning
Wij zijn op dit moment druk bezig met het uitwerken van het voorlopig ontwerp. Het voorlopige ontwerp zal daarna voorgelegd worden aan Welstand. Na een positief advies van Welstand kunnen wij gaan starten met het definitief maken van het ontwerp. Zodra het ontwerp definitief is en alles is afgestemd, kunnen we de omgevingsvergunningsprocedure in gang zetten.
De verwachting is dat in het eerste kwartaal van 2019 met de omgevingsvergunningsprocedure gestart zal kunnen worden. Afhankelijk hoe dit proces verloopt, is de huidige verwachting dat wij eind 2019 / begin 2020 kunnen gaan starten met de bouw van de appartementen. De bouw zelf neemt ongeveer een jaar tot anderhalf in beslag.

De inschrijving voor de huurwoningen zal waarschijnlijk enige maanden voor oplevering gaan starten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Arent Krijtsstraat Diemen
Start verhuur
2020 (3e kwartaal)
Huurwoningen
50
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Diemen.

Aanmelden