Arent Krijtsstraat Diemen

Diemen
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen en Genieten. Op je eigen manier!

Projectinformatie
In Diemen, op de hoek van de Arent Krijtsstraat en de Hartveldseweg ontwikkelt AM een bijzonder appartementencomplex met fascinerende huurappartementen.

De woningen hebben diverse afmetingen, vrij uitzicht over de Weespertrekvaart, een luxeuze afwerking en zijn bovenal zeer centraal gelegen. Keuze genoeg! Lopend, fietsend of met het openbaar vervoer naar bijvoorbeeld het Diemer Festijn, Park Frankendael, het Tropenmuseum, Artis of de Negen straatjes.

Planning
Wij zijn op dit moment druk bezig met het uitwerken de ontwerpen. Deze zijn nagenoeg gereed. het eind van deze zomer (2019) wordt gestart met het in gang zetten van de omgevingsvergunningsprocedure in gang zetten.

Afhankelijk hoe dit proces verloopt, is de huidige verwachting dat wij in het najaar van 2020 kunnen gaan starten met de bouw van de appartementen. De bouw zelf neemt ongeveer een jaar tot anderhalf in beslag.

Waarschijnlijk zal het enige maanden voor oplevering mogelijk zijn om je in te schrijven voor een huurwoningen in dit mooie appartementencomplex zal gaan starten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Arent Krijtsstraat Diemen
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
50
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Diemen.

Aanmelden