Specialisten

Finzie: Sowieso goedkoper en persoonlijker

De aankoop van een nieuwe woning is meestal één van de leukste gebeurtenissen in je leven. Een gloednieuw thuis, dat je helemaal naar je eigen smaak kunt ontwerpen en/of inrichten. Maar de zakelijke kant van die aankoop is niet altijd een feest. Er komt financieel een heleboel bij kijken en niet iedereen heeft een passie voor geldzaken. De financiële coaches van Finzie hebben die passie wel. Dus waarom zou je het regelen van je hypotheek en alles wat daarbij komt kijken niet aan hen overlaten?

Finzie is een organisatie met vestigingen door het hele land en heeft een moderne benadering. De adviseurs heten financiële coaches, wat aangeeft dat je als klant heel erg betrokken wordt bij het proces. Het gaat tenslotte om jouw geld.

Finzie Amsterdam Zuid-Oost

Angela Teunissen en Arjan de Boer zijn samen eigenaar van Finzie Amsterdam Zuid-Oost. Ze waren jarenlang collega’s bij een groot hypotheekadvieskantoor en namen begin 2018 de stap om voor zichzelf te beginnen. “We hebben allebei onze eigen klanten,” vertelt Angela. “Maar het is erg prettig om het samen te doen en te overleggen als dat nodig is. En in geval van ziekte of vakantie kunnen we elkaars werk overnemen. Daarnaast zijn we erg enthousiast over het concept van Finzie. Dat is echt helemaal van deze tijd. We adviseren klanten sinds kort bijvoorbeeld ook over hun contracten voor gas en licht en kijken of die goedkoper kunnen. In de toekomst wil Finzie ook zorgaanbieders gaan vergelijken. Dat houdt in dat we je echt heel breed kunnen begeleiden bij al je financiële zaken.”

Deskundig en persoonlijk

Angela en Arjan werken beide al zo’n tien jaar in de financiële dienstverlening. Op Advieskeuze scoren ze maar liefst een 9,8 en uit de beoordelingen blijkt dat ze ervaren worden als prettige, toegewijde gesprekspartners met veel verstand van zaken die altijd voor hun klanten klaar staan. Zelf vinden ze vooral ook een informele sfeer, transparantie en betrokkenheid heel erg belangrijk.

Finzie is onafhankelijk en er is een ruime keuze uit geldverstrekkers. De coaches nemen uitgebreid de tijd om samen met jou op een rijtje te zetten wat je huidige financiële situatie is en welke wensen en toekomstplannen er zijn. “Wij zijn een soort trechter,” zo verwoordt Angela het. “We helpen je om helder te krijgen wat écht belangrijk voor je is en zoeken daar de beste hypotheek bij.”

Lage advieskosten en de Best Uit Garantie

Er wordt bij Finzie gewerkt voor een scherp tarief. De kantoren zijn klein en de administratieve ondersteuning vindt centraal plaats op het hoofdkantoor. Op die manier kunnen de financiële coaches een eerlijk tarief vragen voor hun advies. Een eenvoudige hypotheekaanvraag voor een starter kost bijvoorbeeld maar €1399,00. Op de site kun je de adviestarieven van andere hypotheekadviseurs vergelijken met die van Finzie. Allemaal heel transparant.

Bij Finzie vinden ze het vanzelfsprekend om jouw financiële producten te blijven monitoren en je ook op de langere termijn te ontzorgen. Want daardoor mis jij geen kans om te besparen. Met de Best Uit Garantie weet je zeker dat je altijd het beste uit bent. Door een geavanceerd computersysteem wordt continue gecheckt of jouw huidige hypotheek of verzekeringen goedkoper kunnen. Je krijgt meteen een seintje als er een product beschikbaar is met dezelfde (of betere) voorwaarden voor een scherpere prijs. Zo betaal je nooit teveel en overstappen is heel simpel. De Best Uit Garantie is het eerste jaar na het afsluiten van een hypotheek via Finzie gratis. Daarna kun je een abonnement nemen voor een klein bedrag per maand. De Best Uit Garantie is ook alleen voor je verzekeringen af te sluiten.

Meer weten?

Loop dan gerust eens binnen of maak telefonisch een afspraak. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Angela en Arjan komen bij je thuis als je dat prettiger vindt. Ook buiten kantoortijden.

Finzie Amsterdam Zuid-Oost
Laarderhoogtweg 25
1101EB Amsterdam-Zuidoost
088-7663838
amsterdam.zuidoost@finzie.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.